Kääretorttu fruktoosilla makeutettu ja gluteeniton

Omenamarmeladilla ja kermalla täytetty kääretorttu Valmistettu gluteenittomista raaka-aineista

Kakkupohja: Kananmuna, sorbitolijauhe, gluteeniton jauhoseos (vehnätärkkelys, sokeri, sakeuttamisaineet (E412, E466), nostatusaineet (E575, E500)

Täyte: Laktoositon kerma, fruktoosilla makeutettu omenamarmeladi [vesi, fruktoosi, omenapyree ja omenapyreekonsentraatti, omenamehukonsentraatti, muunnettu tärkkelys (E1422), sakeuttamisaine (E440), hapettumisenestoainee (E330, E333), säilöntäaine (E202)], vesi.

Koko: noin 10 viipaletta

Rulltårta fylld med äppelmarmelad och grädde Tillverkad av glutenfria ingredienser

Tårtbotten: Ägg, sorbitolpulver, glutenfri mjölblandning (vetestärkelse, socker, förtjockningsmedel (E412, E466), lyftmedel (E575, E500)

Fyllning: Laktosfri grädde, fruktossötad äppelmarmelad [vatten, fruktos, äppelmos och äppelmoskoncentrat, äppeljuicekoncentrat, modifierad stärkelse (E1422), förtjockningsmedel (E440), antioxidanter (E330, E333), konserveringsmedel (E202), vatten

Storlek: ca 10 skivor

Allergeenit: kananmuna, vehnätärkkelys, kerma

Allergener: ägg, vetestärkelse, grädde

Lisätiedot

Laktoositon